Bidragsydere

Bevillingsgivere

Det bornholmske ordbogsprojekt har modtaget økonomisk støtte fra:

• Ulla og Børge Andersens Fond for Sprogvidenskabelig Forskning
  • Sparekassen Bornholms Fond
  • Brødrene E., S. & A. Larsens Legat
  • Bornholms Brand
  • Kunst og Kulturhistorisk Råd under Bornholms Regionskommune
  • Svend Grundtvig og Axel Olriks Legat
  • Prof. Ludvig Wimmer og Hustrus Legat
  • Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab, Københavns Universitet

Projektdeltagere

De følgende personer har bidraget til projektet i form af konkrete arbejdsopgaver (navne anført i alfabetisk rækkefølge):

• Alex Speed Kjeldsen, projektleder og redaktør, kontakt: alex@hum.ku.dk
  • Allan Levy Olsen, frivillig (korrekturlæsning og annotation af glossarer og registre, opbygning af lemmaliste)
  • Annette El. Skov, frivillig (korrekturlæsning af tekster)
  • Birgit Lind, frivillig (gennemlytning og registrering af radioudsendelser)
  • Birgitte Borby Hansen, frivillig (transskription og annotation af lydoptagelser, gennemlytning og registrering af radioudsendelser)
  • Bjørn Myhrvold, frivillig (korrekturlæsning af tekster)
  • Emilie Lorentzen, studentermedhjælper (indtastning, korrekturlæsning og annotation af glossarer)
  • Emma Marie Poulsen, studentermedhjælper (scanning, korrekturlæsning og annotation af glossarer)
  • Erik Lind, frivillig (gennemlytning og registrering af radioudsendelser)
  • Erna Schou, frivillig (indtastning og korrekturlæsning af tekster)
  • Florian Grammel, konsulent (tekstkonvertering og annotation af glossarer)
  • Hanne Skovgaard, frivillig (indtastning, korrekturlæsning og annotation af glossarer)
  • Ib Hansen Møller, frivillig (gennemlytning og registrering af radioudsendelser)
  • Ivar Lærkesen, frivillig (korrekturlæsning af glossarer og tekster, indlæsning af tekster)
  • Johan Ulrik Nielsen, studentermedhjælper (indtastning, korrekturlæsning og annotation af glossarer, opbygning af lemmaliste)
  • John Ib Christensen, kontorfunktionær og frivillig (korrekturlæsning af tekster, arbejde på hjemmeside, registrering af arkivalier)
  • Kaj Hansen, frivillig (korrekturlæsning og indtaling af tekster, ordlistearbejde)
  • Kim Tørnstrøm, frivillig (arkivarbejde, scanning, OCR, korrekturlæsning af tekster)
  • Mads Aspesgård Kofod, studentermedhjælper (indtastning af glossarer)
  • Malene Hansen, frivillig (indtastning og annotation af glossarer og relateret materiale)
  • Marianne Mortensen (korrekturlæsning af tekster)
  • Mogens T. Kofod, frivillig (indtaling af tekster)
  • Morten Poulsen, frivillig (arkivarbejde, scanning, OCR, korrekturlæsning af tekster)
  • Nikolai Sandbeck, konsulent og frivillig (OCR, indtastning og korrekturlæsning af tekster, annotation af grammatik)
  • Niels Pedersen, frivillig (korrekturlæsning af tekster)
  • Olav Terkelsen, frivillig (indtastning og annotation af glossarer, oversættelse af citater)
  • Rasmus Gudmundsen Bjørn, videnskabelig assistent (indtastning, korrekturlæsning og annotation af glossarer, opbygning af lemmaliste)
  • Tarrin Wills, konsulent (database- og webudvikling)
  • Trine Dam Kofoed, frivillig (indtastning, korrekturlæsning og annotation af tekster, indtastning af glossarer)
  • Troels Jørgensen, frivillig (arkivarbejde, scanning, OCR, korrekturlæsning og annotation af glossarer og tekster, indtastning, tekstkonvertering)
  • Aage Hansen, frivillig (indtastning af tekster)

Derudover har en række andre frivillige bidraget til projektet som led i diskussioner m.m. på ordbogsgruppens projektmøder.

Har du lyst til at deltage som frivillig i det bornholmske ordbogsprojekt, bedes du skrive til projektets leder, Alex Speed Kjeldsen (alex@hum.ku.dk).